Legjobb társkereső

2024 legjobb társkereső oldalai egy helyen!

Társkereső tippjeink segítenek abban, hogy hogyan érdemes belekezdeni az online társkeresésbe. Segítünk abban, hogy biztonságban érezd magad mind az online társkereső oldalakon mind pedig akkor amikor személyesen találkozol valakivel. Reméljük, hogy tippeink segítségével megtalálod életed szerelmét valamelyik komoly társkereső oldalon.

Mi az online társkereső?

Az online társkereső oldalak társkereső szolgáltatást nyújtanak az embereknek az interneten. A társkereső oldalakon a tagok könnyen kereshetnek különböző feltételek szerint a többi társkereső között, mint például lakhely, életkor, magasság. A társkereső oldalon lévő keresők segítségével bárki megtalálhatja a párját, vagy új barátokat szerezhet pillanatok alatt. Akkor is érdemes ellátogatni egy társkeresőre, ha csak csevegni szeretnénk, ha nem akarunk komoly kapcsolatot, mert sok helyen, a társkeresők között akár hosszan tartó barátságok is születhetnek. A legtöbb társkereső oldal alapvetői funkcióinak használata ingyenes. Tény, hogy sok társkeresőn már fizetni kell azért, ha valóban kapcsolatba is akarunk lépni leendő társunkkal, de egy próbát érdemes tenni akkor is. Igazából nincs mit veszítenünk: egy társkereső még ma is talán különc megoldásnak tűnhet, de ha egyszer kipróbáltuk, beláthatjuk, hogy egy egészen izgalmas módja ez az ismerkedésnek.

Biztonságos az online társkeresés?

Az online társkeresés nagyon biztonságos és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodhatsz ha betartasz pár alapvető szabályt. Az internetes társkeresésnek megvan az a hatalmas előnye, hogy mielőtt személyesen találkoznánk valakivel, kicsit megismerhetjük. Nem igazán tudunk olyan valaki mellett ébredni egy átbulizott éjszaka után, aki mégse annyira tetszett nekünk. Néhány levélváltást érdemes megejteni, mielőtt egy személyes találkozót szerveznénk. Ezalatt kiderül, hogy az, akivel levelezünk valóban a társkeresés miatt van az oldalon, vagy esetleg csak egy egyéjszakás kaland miatt ír nekünk. Azért is biztonságos az online társkeresés, mert egyszerre akár több hölggyel vagy úrral is beszélhetünk, könnyedén megszervezhetjük első randevúinkat és akkor sem történik semmi, ha esetleg nem voltunk egymás után szimpatikusak, békésen elválnak útjaink. Ha egy szórakozóhelyen ismertünk meg valakit, nehezen beszélhetünk többekkel, mert könnyen féltékeny lesz az, akivel korábban beszéltünk.

Válassz egy ismert társkereső oldalt!

Érdemes kicsit utánaolvasni a társkeresőknek, mielőtt valamelyik mellett döntenénk, vagy esetleg valamelyik társkeresőn előfizetnénk a kapcsolatfelvételért. A teljesen ismeretlen társkeresőknek az a hátrányuk, hogy legtöbb esetben nagyon kevés a regisztrált felhasználójuk, és az sem ritka, hogy sok társkeresői profil nem is valós. Igyekezzünk olyan társkereső mellett dönteni, aki teljesen ismeretlenként nem feltétlenül mutat nekünk rögtön egy hihetetlenül nagy felhasználói számot, mert az valószínűleg nem igaz. Egy ismert és már esetleg régebb óta működő társkereső esetén olyan extra szolgáltatásokat is kaphatunk, amiről talán nem is tudunk: jobban vigyáznak a személyes adatainkra, gyorsabban moderálnak, mint azok, akik kevesen vannak és kevesebb az esélye annak is, hogy hamis profillal fussunk össze. Ki akar egy társkeresőn olyan valakinek írni, aki teljesen bizonyos, hogy soha nem fog reagálni, nem igaz?

Vigyázz a személyes adataidra!

Minden weboldalnál, természetesen a társkereső oldalaknál is nagyon fontos, hogy nagyon körültekintőek legyünk, amikor meg akarjuk adni valamelyik személyes adatunkat. Ha egy találkozót szervezünk, igyekezzünk nem a lakásunkra szervezni, hanem valami nyilvános helyre. A telefonszámunkat sem muszáj kiadni, hiszen úgy is meg lehet találni a másikat, hogy megbeszélitek, hogy hol fogtok állni, és milyen színű ruha lesz rajtatok. A társkeresés és az élettársi kapcsolat egy fontos eleme a bizalom, aminek kialakulásához idő kell. Adjunk ennek is elég időd, ne akarjunk mindent kiadni magunkról már az első pillanatban. Ha valaki feltűnően erősködik, hogy adjuk meg a telefonszámunkat, határozottan utasítsuk el, mert ha esetleg az első találkozó után nem lenne szimpatikus, biztos nem lenne jó, ha utána akár csak SMSekkel is zavarna minket. Ha szimpatikus volt, persze mindenképp cseréljünk számot!

Ügyelj a biztonságodra a személyes találkozásnál!

A személyes találkozó akkor is kockázatos lehet, hanem interneten szervezzük le. Az online társkeresés esetén, ha egy találkozót igyekeztek egyeztetni, ügyeljetek arra, hogy valamilyen olyan helyen legyen, ahol más emberek is lehetnek. Nem muszáj rögtön az első randinak kettesben lezajlania, lehet romantikus egy közös vacsora, egy koktélozás egy bárban, esetleg egy séta a városban. Mivel nem tudhatod kivel találkozol, érdemes figyelni minden apró kis mozzanatra. Nyilván nem kell azért félni se, csak egy kapcsolat elején ne kövessük vakon a másik kérését és akaratát, jobb előre gondolkodni, mint utána azt mondani, hogy ezt csinálhattam volna másképp is. A társkeresők többsége, főleg azok, akik az interneten keresnek maguknak társat jobbára a komolyabb kapcsolatot keresik. Az internetes társkeresés legtöbbször józanul és bulimentesen kezdődik, és bármi kialakulhat belőle. Adjunk egy esélyt az internetes társkeresésnek!

Drágák az online társkereső oldalak?

Az internetes társkereső oldalak árazása eltérő. Van néhány teljesen ingyenes oldal, ám itt nem túl sokan vannak, hiszen ezen oldalak minősége nem szokott megfelelő lenni. Vannak olyan társkereső oldalak, ahol az oldal alapvető funkcióit teljesen ingyenesen, vagy korlátozottan, de tudjuk használni. Ezeken az oldalakon érdemes először próbálkozni. Ha ezen társkereső oldalak valamelyikén úgy látjuk, hogy tetszik és maradunk még, már érdemes előfizetni. Az előfizetési díjak nagyjából úgy alakulnak, hogy 1-3 ezer forint között mozognak a havi díjak - persze lehetnek ennél drágább oldalak is. Nagyon sok társkeresőn nem csak havi, hanem 3, 6 esetleg 12 havi csomagokat is vásárolhatunk. Ilyen esetben a választott csomagban minden hónapot előre ki kell fizetni, ám sok esetben sokkal jobban járunk még így is, mivel az egy hónapra jutó költségek akár 30-50 százalékkal is lehetnek alacsonyabbak. Arra figyeljünk, hogy ugyanaz a választott csomag, minden bizonnyal olcsóbb lesz bankkártyával fizetve, vagy banki átutalással rendezve, mint mondjuk SMS-sel, vagy postai csekkes befizetéssel.

Hány társkereső oldalra regisztráljak?

Az internetes társkeresés nagy előnye, hogy egyszerre akár nagyon sokakkal is kapcoslatba léphetünk. Több nagyobb társkereső oldal azt hirdeti magáról, hogy garanciát is vállal azért, hogy mivel náluk nagyon sok a társkereső, biztos mi is megtaláljuk ott az igazit. De az efféle marketing mondatoknak próbáljunk meg nem teljesen hinni. Érdemes legalább 2-3-4 társkereső oldalra is regisztrálni egyidejűleg, mert nem tudhatjuk, hogy hol futunk bele abba a valakibe, akit aztán társunknak tekinthetünk egy teljes életen át. Figyeljünk arra, hogy ne fizessünk elő minden társkeresőnél egyszerre, várjunk pár napot, mert nagyon sok helyen 3-5-7 nap elteltével akciózhatnak is. Persze, ha már ezelőtt ránkír valaki, és esetleg nem látjuk a üzenetét, érdemes lehet lépni. Arra figyeljünk csak, hogy mindig olyan társkeresőre regisztráljunk, ami nem azonos kézben van. Sok nagy társkereső felvásárolt már kisebb oldalakat, de általában így pontosan ugyanazok a felhasználók vannak mindkét oldalon. Igyekezzük ezt elkerülni, hogy ne feleslegesen fizessünk havi díjat mindkét oldalon.

Hogyan válasszak jó társkereső oldalt?

Az interneten manapság nagyon sok társkereső van és nap, mint nap nyílik egy újabb. Valóban nehéz döntés, hogy melyik mellett tegyük le voksunkat. A "puding prója az evés" alapon érdemes több helyre is beregisztrálnunk, megnézni, hogy tetszik e nekünk a kialakítása, az ott lévő társkeresők korosztálya, mennyire adnak jó lehetőségeket az üzemeltetők és próbáljunk meg úgy dönteni, ami nekünk tetszik. Hiába ajánl nekünk bárki egy társkereső oldalt, ha a nekünk akár a színvilága, akár a hangulata miatt nem lesz szimpatikus. Olvashatunk cikkeket is, de vigyázzunk: sok társkereső oldal reklám cikkeket vásárol, vagyis olyan cikkeket iratnak magukról, amelyek nem teljesen tükrözik az igazságot. Nyilván az alegjobb, ha egy ismerősünk tud ajánlani olyan társkeresőt, ahol már ő is volt, ahol már szerzett tapasztalatot. Ne felejtsük, hogy a társkereső oldalakon nem feltétlen töltünk el hosszú időt. A célunk, hogy megtaláljuk a társunkat, és így, egy társkereső oldalt általában csak 2-4 hónapig fogunk használni.

Töltsd fel a legjobb fotóidat a társkeresőre!

Sok társkereső nem szereti feltölteni a fotóját, mert úgy gondolja, hogy nem néz ki jól, vagy nem sikerült éppen az elérhető fotó, vagy csak egyszerűen nem akarja ismerősei tudomására hozni, hogy társat keres. Egy társkereső oldalon az ilyen problémákat el kell felejteni. Egészen biztos, hogy egy fotóval rendelkező társkeresőnek sokkal előbb fog bármit is reagálni egy másik társkereső, mintha egy olyannak kellene válaszolni, akinek nincs fenn fotója. Ha valakinek egy társkeresőn nincs fotója, rögtön elgondolkodik a másik fél, hogy "neki vajon mit kell rejtegetnie?". Ne essünk ebbe a hibába, hiába írjuk ki magunkról, hogy fotót levélben küldünk, az internetes társkereső oldalaknak legalább olyan nyitottnak kell lenniük ezen a téren, mint egy bármilyen szórakozóhelyen. Ha bárhol úgy gondolod, hogy társat keresel, ott se húz magadára senki egy maszkot, hogy ne lássák. Az internetes társkereső oldalok is merjünk nyitottak lenni, így sokkal nagyobb sikerünk lehet!

Töltsd ki teljesen az adatlapod!

Nagyon fontos az internetes társkereső oldalakon, hogy a fotónk mellett az adatlapunkat is szép teljes legyen. Nem jó olyat írni magunkról, hogy nem tudok mit írni, vagy majd személyesen kiderül. Aki az internetes társkereső oldalon van, pontosan azért van ott, mert tudni szeretne még az első beszélgetés vagy találkozó előtt többet megtudni a másikról. A társkeresés alapja az ismerkedés, a közös hang és érdeklődés megtalálása. Ha az adatlapja üres valakinek, a társkereső elgondolkodhat azon, hogy miért nem írt magáról valamit, biztos nagyon csendes az illető, talán nem is lehet vele beszélgetni. Próbáljuk csak magunkat adni, és persze nagyon fontos, hogy a társkereső oldalon valódi adatokat adjunk meg. Nincs abból baj, ha elsőre nem adjuk meg a saját nevünket, de a magasságban, a dohányzási szokásban, vagy hasonlókban semmiképpen ne lódítsunk. Nem éri meg, mert egy esetleges személyes talákozón, ha kiderül az igazság, a társkereső oldalon szerzett új ismerettség hamar el is veszhet örökre.

Legyél aktív a társkereső oldalakon!

A társkereső emberek egyik nagy hibája, ha nem aktívak. Ha kapunk valaki olyantól levelet, aki nem szimpatikus, akkor is válaszoljunk neki. Sokkal jobb egy kedves elutasítás, mintha utána még 4-5 levelet kapunk az illetőtől, aki ilyen módon nem is lehet biztos abban, hogy korábbi üzenete célba ért e. Egy sablon választ mindenkinek könnyedén küldhetünk, és azzal legalább lezártnak tekinthető a társkeresés, a másik fél is tisztában lehet azzal, hogy másnál kell próbálkoznia. Az aktivitás persze nem azt jelenti, hogy folyamatosan chatelnünk kellene, vagy fórumon irogatni és képeket pontozgatni. Legyünk aktívak a saját érdekünkben. Keressük azt, akire vágyunk, hölgyek se várják, hogy az urak majd rájuktalálnak, hiszen a hölgyek is legalább olyan gyorsan megtalálhatják a kiválasztottat. A társkereső közösségek elég gyorsan változnak, akár néhány nap, hét, vagy pár hónap alatt teljesen le is cserélődhetnek az aktív tagok. Ne várjuk, hogy ránktalál a szerelem, találjuk meg mi!

Ne félj az elutasítástól!

Az online társkereső oldalakon való részvételnek megvan az a nagy előnye, hogy ha nem akarunk, nem kell szemtől szembe megmondani a másiknak, hogy nem akarunk tőle semmit. Ugyanilyen formán ne foglalkozz azzal, ha esetleg nem kapsz választ valakitől, vagy akár az se legyen probléma, ha valakitől nemleges választ kapsz. Úgymond el kell engedni, és tovább keresgélni a társkeresőn. Ez a legjobb benne, hogy kellemetlen helyzeteket könnyedén el lehet kerülni egy netes társkereső oldalon. Nem kell ezen kívül rossz érzésünknek lennie akkor sem, ha folyton elutasítást kapunk, előbb utóbb biztosan megtaláljuk azt a valakit, akinek mi is megfelelünk. Ne felejtsük, hogy az internetes társkereső lapok többségén elég nagy mennyiségű hölggyel és úrral tudunk levelezni. Egy szórakozóhelyen nincs arra lehetőség, hogy akár 20-30 különböző személlyel levelezzünk. Ezzel arányosan az elutasítások száma is jóval magasabb a társkereső oldalon. Nem szabad csüggedni, csak továbblépni és keresni!