Legjobb társkereső

2024 legjobb társkereső oldalai egy helyen!

Az idősebb korosztályba tartozol és társat keresel? Nem vagy egyedül! Az online társkeresés az 50 év feletti társkeresők között is egyre népszerűbb. Folyamatosan indulnak olyan társkereső oldalak, amik kifejezetten az 50 év felettieknek szólnak.Nézd meg ingyenes összehasonlításunkat a legjobb 50 év feletti társkereső oldalakról és válaszd ki a neked leginkább tetszőt.

Páratlan társkereső

A Páratlan társkereső a legelső 50 év feletti társkereső volt, mely rendelkezett a hazai piacon Facebook alkalmazással. Használhatósága nagyon egyszerű, átlátható, a regisztráció nagyon rövid ideig tart. Belépésünk után az oldal folyamatosan kérdezgeti a velünk kapcsolatos dolgokat, így szép folyamatosan egyre jobban megismerhetnek a 50 év feletti társkeresők. A toplista funkcióval mindig láthatjuk, hogy kik a legnépszerűbb hölgyek és férfiak az oldalon, természetesen mi is leadhatjuk szavazatainkat. A hazai 50 év feletti társkeresők között szinte egyedülállóként jópofa kérdések és válaszok formájában is láthatjuk, hogy az, akit kiszemeltünk magunknak mennyire gondolkodik hasonlóan, mint mi: ha különböznek is az elképzeléseink, remek témaindító ötleteket ad ezáltal a Páratlan. Prémium tagság nélkül is levelezhetünk a 50 év feletti társkeresőkkel, és a teljes jogú tagságot akár ingyenesen, vagy a folyton megújuló akciók keretén belül is elréhetjük. Ha komolyan gondolod a társkeresést és szeretnél egy folyamatosan fejlődő és barátságos közösség tagja lenni, mindenképp nézz be ide! Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Páratlan társkereső oldalra
Páratlan társkereső teljes leírása

Első találkozás

Természetesen az első randi mindig nagyon izgalmas és különleges alkalom, így célszerű olyan helyeket választani, ahol könnyedén lehet ismerkedni és kellemesen tölthető az idő. Íme, öt randihely a városban:

Kávézó: Egy hangulatos kávézóban kellemes környezetben beszélgethettek és ismerkedhettek. Az italokat és ételeket szintén meg lehet beszélni, és könnyű megtalálni olyan helyeket, amelyek hosszabb ideig nyitva vannak, hogy folytathassátok a beszélgetést.

Étterem: Az éttermi környezet ideális arra, hogy élvezetes ételek mellett beszélgethessetek. Válasszatok olyan éttermet, amely nem túl hangos, és olyan ételeket kínál, amelyek tetszenek mindkettőtöknek.

Múzeum: A múzeumok általában csendes, kellemes környezetben találhatók, és lehetővé teszik, hogy beszélgetéssel ismerjétek egymást. A kiállításokat nézegetve közös érdeklődési pontokat is felfedezhettek.

Park: Az időjárás függvényében egy közeli parkban vagy kertben is szuper randi lehet. Sétálhattok, beszélgethettek, picknikezhettek, és élvezhetitek a szabadban eltöltött időt.

Bowlingpálya: A bowlingpálya az egyik legjobb hely, ahol együtt lehet nevetni és szórakozni. Ez a tevékenység alkalmas lehet arra, hogy az első randin is megmutassátok egymásnak az érzékenyebb oldalatokat.

Erdélyi társkereső

A erdélyi 50 év feletti társkereső egy új erdélyi 50 év feletti társkereső. A regisztráció csak pár kattintás, használhatósága nagyon egyszerű, átlátható. Belépésünk után az oldal folyamatosan kérdezgeti a velünk kapcsolatos dolgokat, így szép folyamatosan egyre jobban megismerhetnek a 50 év feletti társkereső nők és férfiak. A magyarországi 50 év feletti társkeresők között szinte egyedülállóként kérdések és válaszok formájában is láthatjuk, hogy az, akit kiszemeltünk magunknak mennyire hasonló hozzánk: nagyon jó témaindító ötleteket ad ezáltal az erdélyi 50 év feletti társkereső. Ingyenesen is levelezhetünk a 50 év feletti társkeresőkkel, a teljes jogú Prémium tagságot akár ingyenesen, vagy a folyton megújuló akciók keretén belül is elréhetjük. Ha komolyan gondolod az online társkeresést és életed szerelmét keresed akkor mindenképp nézz be ide! Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Erdélyi társkereső oldalra
Erdélyi társkereső teljes leírása

Párkapcsolat

A boldog párkapcsolatnak számos alapja van, de itt öt fontos pontot emelek ki:

Kommunikáció: Az egyik legfontosabb dolog a párkapcsolatban az, hogy képesek legyetek egymással nyíltan és őszintén kommunikálni. Beszéljetek a problémákról, félelmekről és vágyakról, és legyetek képesek meghallgatni egymást anélkül, hogy megítélnétek.

Tisztelet: A tisztelet fontos, mert ha nem tisztelitek egymást, akkor nehéz lesz együtt boldogok lenni. Fogadjátok el egymás nézeteit, hagyományait és életstílusát, és tartsátok tiszteletben egymás határait.

Empátia: Az empátia azt jelenti, hogy képesek vagytok érzékelni és megérteni egymás érzelmeit, és támogatni egymást nehéz időkben. Mutassátok ki az empátiát a beszélgetések során, és kérjétek ki egymás véleményét.

Közös érdeklődési körök: Találjatok olyan dolgokat, amiket együtt szerettek csinálni, és tegyetek időt az együtt eltöltött időre. Legyenek közös hobbitok, programok és élmények.

Szeretet: Az egyik legfontosabb alap a párkapcsolatban a szeretet. Mutassátok ki egymásnak a szeretetet mind szavakkal, mind tettekkel, és tegyétek meg a szükséges erőfeszítéseket azért, hogy a kapcsolatotok boldog és egészséges legyen.

Fényképes társkereső

Üdvözlünk a fényképes 50 év feletti társkereső oldalon, ahol a legtöbb 50 év feletti társkereső férfinak és nőnek van profilképe. Számodra is fontos a fényképes társkeresés? Ha igen, akkor jó helyen jársz! A fényképek segítségével könnyedén döntheted el, hogy ő az igazi, vagy sem, így a párkeresés könnyebb lesz. A fényképes 50 év feletti társkereső barátságos, könnyen kezelhető, és a regisztráció is csak pár kattintás. Rengeteg pár talált már egymásra az oldalon, sokan összeházasodtak és gyerekeket is vállaltak. Tehát miért várnál tovább? Regisztrálj, tölts fel pár fényképet magadról, és indulhat az ismerkedés! A Fényképes társkereső oldalt a randitipp 50 év feletti társkereső gyűjtő oldal ajánlja neked, kedves 50 év feletti társkereső. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Fényképes társkereső oldalra
Fényképes társkereső teljes leírása

Interneten társkeresés

Az interneten történő ismerkedés, netes társkeresés lehetővé teszi, hogy olyan emberekkel kerüljünk kapcsolatba, akikkel talán máshogy nem találkoznánk. Az alábbiakban öt szabályt emelek ki a sikeres netes társkereséshez:

Legyél őszinte: Az őszinteség az egyik legfontosabb szabály az online társkeresés során. Legyél őszinte a magadkal és azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba lépsz. Csak akkor hozz létre egy profilt, ha tényleg elhatároztad, hogy társkeresésbe kezdesz.

Készülj fel: Mielőtt elkezded az online társkeresést, vegyél időt a profilod kidolgozására, és gondolj arra, hogy milyen típusú emberre keresel. Készülj fel arra, hogy talán sokat kell kommunikálnod az online platformokon keresztül, és időt kell töltened azzal, hogy keresed a megfelelő embert.

Légy türelmes: Az online társkeresés során fontos, hogy türelmes legyél, és ne siess az első találkozóval. Ismerkedj meg az illetővel, beszélgessetek a közös érdeklődési körökről, és csak akkor szervezzetek randit, ha úgy érzed, hogy valóban kapcsolatot alakítottok ki.

Vigyázz a biztonságra: Az interneten történő ismerkedés során fontos, hogy vigyázz a biztonságodra. Soha ne add meg a személyes adataidat (pl. cím, telefonszám), amíg nem ismered jobban az illetőt. Ha személyesen találkozol valakivel, akkor mindig válassz olyan helyet, ahol sokan vannak.

Ne add fel: Az online társkeresés időbe telhet, és lehet, hogy sok sikertelen találkozó után sem találsz megfelelő partnert. Ne add fel azonban, és próbálj megnyitni az új kapcsolatok felé. Az online társkeresés lehetőséget ad arra, hogy olyan emberekkel találkozz, akikkel egyébként nem lenne lehetőséged kapcsolatba kerülni.

Keresztény társkereső

Kedves látogató, ha egy életre szóló párkapcsolatra vágysz, akkor üdvözöllek a keresztény 50 év feletti társkeresők közösségében! Csatlakozhatsz hozzánk egyszerűen, másodpercek alatt, és megtalálhatod életed végéig tartó társadat. A keresztény 50 év feletti társkereső barátságos és egyszerűen kezelhető, ráadásul teljesen ingyenes a regisztráció. Az oldalon már számos házasság köttetett megismerkedett tagjaink között, és többeknek már gyermekeik is születtek. Miért ne tartoznál te is közéjük? A keresztény 50 év feletti társkeresőt a randitipp 50 év feletti társkereső gyűjtő oldal ajánlja neked, és garantáljuk, hogy a legjobb helyen jársz. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Keresztény társkereső oldalra
Keresztény társkereső teljes leírása

Mit ne várjunk el a párunktól

A párkapcsolatban fontos, hogy ne csak azt várjuk el a partnerünktől, amitől boldogok vagyunk. Az alábbiakban öt dolgot sorolok fel, amit nem szabad elvárni a partnerünktől:

Teljes odaadást: Nem szabad azt várni, hogy a partnerünk minden időt és energiát ránk szánjon. Mindenkinek megvannak a maga feladatai, érdeklődési körei és barátai, amikre szüksége van a kiegyensúlyozott életvitelhez. Azt is tiszteletben kell tartanunk, hogy a partnerünknek van saját szabadideje és önálló élete.

Tökéletességet: Senki sem tökéletes, és nem szabad azt várni, hogy a partnerünk mindig a legjobb formáját hozza, és mindig minden tökéletesen alakuljon. Helyette, a hibák és a kudarcok elfogadása, egymás támogatása és bátorítása a megfelelő hozzáállás.

Teljes egyetértést: Az emberek különbözőek, és bizonyos dolgokban lehet, hogy nem értünk egyet a partnerünkkel. Nem szabad azt várni, hogy mindenben egyetértünk, és mindig azonos véleményünk lesz. A vita és a kompromisszumok lehetnek a kapcsolat építőkövei, így fontos a megértés, a tolerancia és az elfogadás.

Minden szükséglet kielégítését: Azt sem szabad elvárni a partnerünktől, hogy minden szükségletünket kielégítse. Minden embernek más és más igényei vannak, amiket nem mindig lehet teljes mértékben kielégíteni. Fontos, hogy az elvárásaink reálisak legyenek, és hogy nyitottak legyünk a kommunikációra, hogy együtt tudjuk megoldani az esetleges problémákat.

Teljes értékű boldogságot: Azt sem szabad elvárni, hogy a partnerünk teljes értékű boldogságot biztosítson számunkra. Bár a kapcsolatban való részvétel és támogatás nagyban hozzájárulhat az életminőségünk javításához, az életünk során számos más tényező is hat ránk, amelyeket a partnerünk nem tud vagy nem is kell megoldani. Az önálló boldogság és elégedettség megtalálása saját felelősségünk, amelyet a párkapcsolatunk csupán kiegészít és segít megvalósítani.

Diplomás társkereső

Üdvözlünk a független diplomások közösségében! Mindenki olyan társat keres, aki megfelel az elvárásainak, és mi segítünk neked megtalálni azt az igényes párt, akivel egész életedre boldog lehetnél! A diplomás 50 év feletti társkereső oldal barátságos és könnyen kezelhető, ahol néhány másodperc alatt ingyen regisztrálhatsz. Válogass azok közül, akik megfelelnek a magas szintű keresési feltételeknek, és találd meg a kiválasztottat! A diplomás 50 év feletti társkereső oldalán adataid biztonságban vannak, és magas szintű diszkrécióval kezeljük azokat. Válaszd a diplomás 50 év feletti társkeresőt, hogy megtaláld az igazi szerelmet! A diplomas 50 év feletti társkereső oldalt a randitipp 50 év feletti társkereső gyűjtő oldal ajánlja neked. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Diplomás társkereső oldalra
Diplomás társkereső teljes leírása

Cronos társkereső

A főoldalon egy egészen kellemes kinézet fogadja a látogatókat. Regisztráció során elég sok adatot kell megadni, de végülis ezen csak túl kell esni előbb vagy utóbb, ha komolyan gondoljuk a társkeresést. Belépés után elkezdhetünk böngészni a többi 50 év feletti társkereső között, a listánál feltűnhet, hogy rengeteg jelentéktelen adat is megjelenik. Így nem tudjuk jól pásztázni a szemünkkel a jelölteket, nagyon sokat kell ahhoz olvasgatni, hogy megfelelő mennyiségű párt átnézzünk. A tagok részletes adatlapja elég nehézkesen áttekinthető, remélhetőleg ezen még módosítanak majd idővel. Ami meglepő, hogy olyan, máshol alapnak számító szolgáltatásokat is előfizetéshez kötnek, mint például a részletes kereső használata. Az előfizetési árak elég magasak, az egy hónap közel 3000 forint - ez persze lehet olcsóbb is havi szinten, ha egy nagyobb csomagot választunk, de nem biztos, hogy annyi pénzt egyszerre ott szeretnénk hagyni egy 50 év feletti társkeresőnél. Akkor már inkább több helyen érdemes próbálkozni kisebb összegekért, nem igaz? Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Cronos társkereső oldalra
Cronos társkereső teljes leírása

Találka társkereső

A nagy hazai átlaghoz képest már egy korszerűbb, rendezettebb kinézetet kapott a Talalka.hu 50 év feletti társkereső. A regisztrációt követően, belépve az oldalra rögtön feltűnik, hogy meglepően sok hirdetés van az oldalon, amik eléggé zavaróak a böngészés közben. Kicsit kevés általában az éppen az oldalon lévő felhasználók száma, bár a regisztráltak mennyisége egészen elfogadható - mindenkitől végülis nem várható el, hogy folyton a 50 év feletti társkereső oldalakat mazsolázza. A funkciók között megtalálható többek között a naplók írásának és olvasásának lehetősége, vagy például a chat szolgáltatás is, ám mivel tényleg nem tolonganak az online felhasználók, ezek nem annyira jól használható dolgok. Az ingyenessége jó lenne, csak alapvetően hiába ingyenes egy internetes 50 év feletti társkereső szolgáltatás, ha kevés eséllyel találja meg a párját valaki. Egy próbát azért tehetünk! Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Találka társkereső oldalra
Találka társkereső teljes leírása

Elittárs társkereső

Egy nemzetközi 50 év feletti társkereső magyar változata az Elittárs, kissé egyszerű, idejétmúlt kinézettel, bár ez ízlés kérdése. Az alap ötlete, eltérően a legtöbb hazai és külföldi 50 év feletti társkereső oldaltól, hogy egy nagyon hosszadalmas regisztráció után (tényleg nagyon hosszú, akár fél-egy óráig is tarthat), lényegében minden adatot megadhatunk magunkról. Ez alapján talál nekünk párt, ha talál, akivel egy program szerint elvileg összeillik az ember. Az ötlet jó lehetne akkor, ha sokkal több lenne a felhasználószám, de így előfordulhat, hogy alig ad ki párt, akivel egyáltalán felvehetjük a kapcsolatot. Azért pedig nem biztos, hogy érdemes fizetni, hogy az oldal minden lehetőségét ki tudja használni az ember. Az viszont kifejezetten zavaró, hogy előfizetéses tagság nélkül, még csak a jelöltek fotóit sem tudjuk megnézni. Ezt úgy kell érteni, hogy nem csupán kinagyítani nem lehet, de előfizetés nélkül egy nagy üres, fénykép nélküli listát láthatunk csak - ilyen formán kijelenthető egyértelműen, hogy előfizetés nélkül lényegében semmire sem megyünk ezen az oldalon, hiszen belátható, hogy ha még érzelmileg össze is illenénk egy szoftver ajánlása alapján, nagyon fontos lehet az első benyomás is, amire legtöbben az előtt kíváncsiak, mielőtt felvennék a másikkal a kapcsolatot. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Elittárs társkereső oldalra
Elittárs társkereső teljes leírása

Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a oldalra
teljes leírása

Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a oldalra
teljes leírása

Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a oldalra
teljes leírása

iooo társkereső

Egy nem olyan régi versenyző a hazai 50 év feletti társkereső piacon, ennek köszönhetően még nem is túl sokan regisztráltak rá. Külalakra modernnek mondható, talán egy kicsikét túlságosan leegyszerűsítve. Regisztráció és első belépés után még nem lehet használni az oldalt, ki kell töltenünk részletesen az adatainkat. Ha ezzel megvagyunk, már megszemlélhetjük a 50 év feletti társkeresőket. Az oldal üzenőfalán azokkat tudunk megosztani mindenfélét, akikkel kölcsönösen megjelöltük egymást. Ez azért nem szerencsés talán, mert bár egyértelmű, hogy az internetes társkeresés folyamán többekkel is ismerkedünk, mégis akár rosszul is elsülhet, ha többen látják ugyanazt a megosztásunkat, mint kéne. Más 50 év feletti társkereső oldallal ellentétben itt nincsenek külön teljes adatlapok, valamivel több információt kaphatunk a hölgyekről, urakról, ha a keresésnél kérjük a részleteket. A kevés felhasználószám miatt nehezíti a megfelelő pár megtalálását, hogy csak akkor tudunk írni a másiknak, ha ő is bejelölt minket. Ilyen formán sajnos előfordulhat, hogy soha nem fogunk tudni írni senkinek. Ha mégis, akkor legalább jó eséllyel tudunk indulni a másik felé. Egyelőre az oldalon nincs fizetős szolgáltatás, ha majd több felhasználó lesz és bővülnek az amúgy eléggé szűkös lehetőségek, ez a helyzet minden bizonnyal változni fog. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a iooo társkereső oldalra
iooo társkereső teljes leírása

Cupydo társkereső

A cupydo.hu egy egészen új kezdeményezés, és mint ilyen, valahogy meg kellett próbálniuk kitűnni a tömegből. Némileg egyedülállóan oldottak meg jó pár dolgot az oldalon, nagyon korszerűnek és látványosnak akartak hatni, ami talán azért bizonyos párkeresőket elriaszthat. Ettől még látványos, a regisztráció folyamata egyszerű, és hamar meg lehet kezdeni a keresgélést. Kicsit nehéz megszokni, hogy nem függőlegesen, hanem vízszintesen tudunk böngészni a 50 év feletti társkeresők között, és az is furcsa, hogy az egyébként mobilon jól működő mozdulatokkal tudjuk vezérelni a számítógépen is az oldalt. Előfizetés mellett korlátlan számban küldhetünk levelet a többi 50 év feletti társkeresőnek (a nélkül viszont egyet se!), megnézhetjük a feltöltött fotókat nagyobb felbontásban, de az nem teljesen világos, hogy miért írja azt az oldal, hogy előfizetéssel komolyabban vesznek a 50 év feletti társkeresők. Ez szimplán betudható egy egyszerű marketing fogásnak, önmagában senki ne azért legyen előfizető egyik oldalon se, hogy komolyabban vegyék, hanem azért, hogy megfelelően tudjon tenni azért, hogy egyáltalán észrevegyék. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Cupydo társkereső oldalra
Cupydo társkereső teljes leírása

Randivonal társkereső

Az egyik legrégebbi 50 év feletti társkereső Magyarországon a Randivonal. Elegáns, korszerű kinézet, és ami talán a legnagyobb előnye, hogy a számok alapján itt regisztráltak a legtöbben a 50 év feletti társkeresők. Azonban tartsuk szem előtt, hogy az, hogy több, mint 2 millió regisztrált tag volt az oldalon az elmúlt 15 évben, távolról sem jelenti, hogy ennyi az aktív, ma is párt kereső felhasználó. Ne dőljünk hát be szimplán a marketingnek, nézzünk körül az oldalon és higyjünk a saját szemünknek! Mint minden fizetős 50 év feletti társkeresőnél, a Randivonalnál is lényegében elengedhetetlen, hogy fizessünk, ha komolyan gondoljuk a párkeresést. Lényegében semmi fontosat nem tudunk csinálni az oldalon e nélkül. Már az első levél megírása után kéri az oldal, hogy fizessünk, csak utána küldik el a kiszemelt hölgynek vagy úrnak a levelünket. Nem lehet a képeket nagyobb felbontásban megtekinteni és csak a profilképet láthatjuk. A telepíthető mobil alkalmazással út közben is elérhetjük a levelezésünket, ami szintén azért hasznos funkció. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Randivonal társkereső oldalra
Randivonal társkereső teljes leírása

Szívküldi társkereső

Bár a Googleben megjelenik ez a 50 év feletti társkereső is, amikor ellátogatunk ide, az első pillanattól kezdve az lehet az érzésünk, hogy eléggé el van hanyagolva. Ez érzékelhető az idejétmúlt külalakján, és azon is, hogy sokszor eléggé nehezen áttekinthető. Böngészés közben néha kicsit az lehet az érzésünk, hogy kihaltnak tűnik, ami nem túl jó jel annak, aki valóban élete párját szeretné megtalálni. Kicsit ellenszenves megoldás, hogy már a regisztráció folyamán felajánlja a rendszer az előfizetést, pedig ebben a pillanatban még azt sem tudhatja igazán az ember, hogy mit várhat el ettől az oldaltól, mennyien vannak itt és mik a lehetőségek. Sokszor kicsit kihaltnak tűnik, ami nem túl jó jel annak, aki valóban élete párját szeretné megtalálni, a kevés regisztrált tag nem segíti a párkeresést. Egy oldalnak elfogadható, de semmiképp ne csak ezen az oldalon próbáljuk megtalálni az igazit. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Szívküldi társkereső oldalra
Szívküldi társkereső teljes leírása

Párom társkereső

Ennek a 50 év feletti társkeresőnek már a főoldalán találkozhatunk nem feltétlenül hihető állításokkal. Szerintük a magyarországi interenettel rendelkezők több, mint 20 százaléka társat keres, és náluk minden 10-ből 8 ember társat találhat. Ha tovább nézelődünk láthatjuk, hogy közel 1 millió aktív 50 év feletti társkereső van náluk. Ha túltettük magunkat a kezdeti megdöbbentő sikerszámokon és belépünk az oldalra, láthatjuk, hogy azért ennyire nem szép a helyzet. A keresés és az adatlapok áttekinthetősége megfelelő, bár van néhány funkció, ami nem hozza az elvárható minőséget. Ilyen a fórum, a blog, vagy a sikertörténetek, de legalább ezeket is lehet böngészni. Előfizetés nélkül összesen havi 7 levelet küldhetünk, amiből kitalálható, ha bármit el szeretnénk érni itt, mindenképp fizetős taggá kell válnunk, lényegében nincs választásunk. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Párom társkereső oldalra
Párom társkereső teljes leírása

Csajok és Pasik társkereső

Facebook alkalmazásként indult, később nőtte ki magát különálló weboldalként. Ennek köszönhetően érezhető is kicsit, hogy nem tudott kinőni az alkalmazások világából. Minden eléggé kompakt, próbálták leegyszerűsíteni a dolgokat, ám idővel már érezhetővé vált, hogy a készítőknek nem elsődleges céljuk, hogy fejlődjön az oldal, inkább csak fennmaradjon. Ettől függetlenül látszólag egész sokan regisztrálnak rá, tény, hogy az aktív felhasználói számban sok konkurense alatt marad. Sajnos még a képeket sem lehet megnézni nagyobb méretben előfizetés nélkül, persze ezzel már korlátlanul levelezhetünk is és láthatunk minden elzárt lehetőséget. Sajnos ahhoz, hogy mobil készüléken is kényelmesen lehessen használni, fel kell tennünk az Android vagy iPhone alkalmazást, a normál oldal használata telefonon nem túl kényelmes. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Csajok és Pasik társkereső oldalra
Csajok és Pasik társkereső teljes leírása

Lovebox társkereső

A Lovebox.hu már hosszú ideje a hazai 50 év feletti társkereső piac szereplője. Sajnálatos módon a készítők nem annyira foglalkoznak már vele, legalábbis ami a kinézetét illeti. A gyors regisztrációt követően bekerülünk a rendszerbe, ahol már kicsit zavaróan sok lehetőséggel találkozunk. Rengeteg dolog elvonja a figyelmet a párkeresésről, mint például a pontos idő, a jegyzettömb, a fórum, vagy a faliújság, ami lényegében egy apróhirdetés aloldal. A részletes adatlapokat nagyon szokni kell, mindegyik új ablakban nyílik meg, ami kis idő után zavaró lehet. A legjobb képek menüpont teljesen elhanyagolt, adminisztrátorok által nem ellenőrzött: nagyon sok a hamis adatlap, internetről letöltött fotó modellekről. Így nehéz ismerkedni, mivel túl sok az olyan felhasználó az oldalon, aki csak szórakozásból van jelen, nem törődve a másik érzéseivel. Ahhoz, hogy akár egy ajándékot vagy egy levelet is lehetne írni valakinek, mindenképp elő kell fizetni az oldalon. Ez nem túl szimpatikus megoldás, a legminimálisabb esélyt sem adja meg a 50 év feletti társkeresőknek az ismerkedésre. Az oldal fóruma nagyon él, sokan irogatnak ott, csak kérdés, hogy valaki fórumozni, barátokat szeretne inkább találni, vagy egy életre szóló szerelmet. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Lovebox társkereső oldalra
Lovebox társkereső teljes leírása

Love.hu társkereső

A Love.hu hosszú évek óta a hazai 50 év feletti társkeresők tudatában lehet. Elsők között jelent meg az interneten, ennek köszönhetően a regisztrált tagok száma igen kiemelkedő. De azért ne dőljünk be annak, ha azt látjuk, hogy már több, mint két millióan regisztráltak, természetesen ezek között messze többségben vannak a már inaktív és a teljesen hamis regisztrációk. Egy gyors regisztráció után rájöhetünk, hogy néhány lehetőséget ad az oldal, mielőtt fizetős taggá kellene válnunk. Naponta pár üzenetet írhatunk annak, akinek úgy gondoljuk, hogy érdemes, bár kicsit furcsa, hogy miket kötnek előfizetéshez: nem láthatod például a legújabb tagokat, nem rendezheted a keresési listádat, vagy például nem tudod korlátozni, hogy kik írhatnak neked. Ezek egy része elsőre talán nem fontos, de hamar rájövünk, hogy ezek nélkül nehéz megmaradni bármelyik 50 év feletti társkeresőn. A keresési lista kissé idejétmúlt, a részletes adatlapot is meg kell szoknunk, a legtöbb lehetőség egy ikon mögé van “rejtve”. Figyeljünk, hogy ne hagyjuk túl hangosan a hangszórót, mert a felhasználók beállíthatnak meguknak háttérzenét, ami az adatlapjukra kattinva automatikusan elindul - nehogy kellemetlen meglepetés érjen! Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Love.hu társkereső oldalra
Love.hu társkereső teljes leírása

Rátalálsz társkereső

Facebook regisztrációval, vagy akár a nélkül is könnyedén be tudunk lépni, majd ezt követően egy kellemes felhasználói felület fogad minket. Könnyedén áttekinthető, bár az erős piros háttér talán kicsit zavaró lehet. Miközben elkezdjük használni az oldalt, folyamatos kérdések és megadott válaszok alapján ismertethetjük meg magunkat mindenkivel. A megadott válaszainkért pontokat kapunk, amiből nagy nehezen, de összehozható akár ingyenes tagság is. Ha VIP tagok leszünk, olyan előnyökben lehet részünk, mint az új 50 év feletti társkeresők megtekintése, vagy az azonnali üzenet olvasás, amik meglepőek, hogy egyáltalán el vannak zárva az oldalon. A tagság ára nem túl olcsó, de tény, hogy nem is a legdrágább a hazai piacon. A tagok részletes adatlapja elegáns, nincsenek felesleges cicomák, és ami szintén nagyon jó, hogy nincs teletűzdelve az oldal mindenféle hirdetésekkel. Akik egy elegáns és könnyen kezelhető 50 év feletti társkereső oldalt szeretnének látni, tekintsék meg mindenképpen! Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Rátalálsz társkereső oldalra
Rátalálsz társkereső teljes leírása

50plusz Klub társkereső

Az idősebb korosztály számára megcélzott 50 év feletti társkereső oldalról van szó. Szokványos, elfogadható kinézet fogad minket a főoldalon, ahol egy gyors regisztrációt követően beléphetünk a rendszerbe. Igazából ha nem vagyunk legalább 45 évesek, csak úgy regisztrálhatunk, ha kicsit füllentünk a legelején. Az oldalon elég sok az aktív blogoló és fórumozó, akikkel mindenféle témáról el lehet csevegni. Kicsikét zavaró, hogy böngészés közben minden egyes profil újabb és újabb ablakban jelenik meg. Így mondjuk a keresésnél ott maradunk, ahol épp tartottunk, ám nagyon rövid idő alatt tele lehet a monitorunk nem kívánt lapokkal. Prémium tagsággal korlátlanul levelezhetünk bárkivel, chatelhetünk, vagy használhatjuk a részletes keresőt - ami igazából eléggé meglepő, hogy elzárt funkció, a legtöbb 50 év feletti társkeresőn ez utóbbi például alap szolgáltatásnak számít. Ami érdekessé teszi az oldalt, hogy annak ellenére, hogy nem is olyan túl sok regisztrált tagja van, az előfizetési árak eléggé magasak akár az egy-, akár a hathónapos csomagot nézzük. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a 50plusz Klub társkereső oldalra
50plusz Klub társkereső teljes leírása

Love4me társkereső

Már a főoldalon létszik, hogy nem annyira nagyon sokan vannak regisztrálva az oldalon, de tény, hogy minden netes 50 év feletti társkereső kezdte valahol. A regisztrációt kicsit nehezítette, hogy a megerősítő levél eléggé lassan érkezett meg, így legyünk türelmesek, ha be szeretnénk jutni ide. Kicsit furcsa, hogy belépés után a főoldalon megjelenik egy üzenőfal, ahol teljesen idegenek, akár azonos neműek is megjelenhetnek. Ezt sajnos nem lehet tiltani, vagy személyre szabni, így el kell viselni. Sajnos elég sokan nem töltenek fel magukról egyetlen képet sem, így nehéz sokszor megkezdeni a kapcsolatfelvételt. Az oldal ugyan teljesen ingyenes, de ha úgy vesszük, elég komoly árat fizetünk azért, ha túl sok ideig böngésszűk az esetlegesen hamis, vagy alig kitöltött, kép nélküli profilokat. Az adatlapokon beállítható egyedi hátterek sokszor inkább zavarják az áttekinthetőséget, minthogy egyedi küllemet adnának a párkeresőknek. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Love4me társkereső oldalra
Love4me társkereső teljes leírása

Tinder társkereső

A tinder az egyik legnépszerűbb 50 év feletti társkereső alkalmazás jelenleg a világon. Mi a titkos recept amitől ennyire különleges és népszerű a Tinder mint 50 év feletti társkereső? A válasz egyszerű: nem kell senkinek válaszolnod, olyan 50 év feletti társkeresőknek akik neked nem tetszenek. Csak olyan 50 év feletti társkereső férfival vagy nővel tudsz beszélgetni akivel közösen bejelöltétek egymást, vagyis tetszetek egymásnak. Az alkalmazás elindítása után csak Facebookka tudsz csatlakozni. Facebook regisztráció nélkül a Tindert nem tudod használni. Regisztráció után a Facebookról tudod áttölteni a profilképeid, külön az alkalmazásba nem tudsz fotókat feltölteni a telefonodról. A tagokat egyesével látod, akiket lájkolhatsz vagy passzolhatsz. A lájkolás után addig nem történik semmi amíg a másik fél vissza nem lájkol. Alap regisztrációval a másik fél nem fog értesülni arról, ha lájkoltad, csak akkor értesül róla, ha ő is bejelöl téged. Amint ez megtörtént máris elkezdhettek beszélgetni. Előfizetéssel 5 szuperlájkot kapunk naponta. A szuperlájkot elküldve azonnal értesítést kap a másik fél erről, amint belép az alkalmazásba. Természetesen arra nincs garancia, hogy a szuperlájkra a másik fél reagálni is fog, de ha igen, akkor máris kezdhettek beszélgetni. Csak pár képet lehet feltölteni, azonban összekapcsolhatjuk az Instagram fiókunkat a Tinderrel, így rengeteg képet láthatnak a 50 év feletti társkeresők rólunk. A Tindernek egyelőre nincs weboldal, amin kereshetnénk a 50 év feletti társkeresők között, csak 50 év feletti társkereső mobil alkalmazásuk. Tovább

 • Aktív társkeresők
 • Használhatóság
 • Funkciók
 • Segítség
 • Biztonság
Tovább a Tinder társkereső oldalra
Tinder társkereső teljes leírása